O kampu

U Vinskom Kampu Hažić kombiniramo udobnost modernog kampiranja s obiteljskom atmosferom i prirodnim okruženjem. Naš cilj je pružiti gostima nezaboravno iskustvo koje spaja opuštanje i pustolovinu.

Prostrane parcele za svakog gosta

Naš kamp nudi raznolikost parcela prilagođenih različitim potrebama gostiju. Bez obzira jeste li u kamperu ili prikolici, osigurali smo sve potrebne priključke kako biste uživali u udobnosti doma tijekom boravka.

Broj parcela

12

WIFI

Da, Besplatan

Priključci

priključak za električnu energiju, sanitarnu vodu, odvod sivih voda

Eco friendly

EKO WC za pražnjenje kazeta kampera

Pranje rublja

uslužno pranje i sušenje rublja (uz doplatu)

Doručak

Da, uz nadoplatu i prethodnu najavu.

Kids friendly

dječje igralište dostupno u kampu

Kuhanje

grill zona, prostor za pranje suđa

Tuševi

ženski, muški i dječji sanitarni čvor

Dodatno

20% popusta na ulaznicu u Termama Sveti Martin (dostupno ovisno o raspoloživosti)

Pet friendly

Za sve članove obitelji!

GRATIS

Degustacija vina u Vinskoj kući Hažić

Bicikliranje

uz prethodnu najavu možemo sa našim partnerima osigurati najam bicikala

Mobilne kućice

Istražite mobilne kućice koje predstavljaju udoban i praktičan smještaj za vaš odmor u prirodi.

Česta pitanja

Koje vrste parcela nude i koje su njihove karakteristike?

Kamp ima kategoriju četiri sunca, parcele su veličine od 80 do 110 kvadratnih metara i nose imena po sortama grožđa koje uspijevaju u međimurskim vinogradima. Također, opremljene svim potrebnim priključcima za kamper ili prikolicu.

Koje su pogodnosti dostupne u kampu?

Imaju priključak za električnu energiju, vodu i Wi-Fi, a u sklopu kampa nalaze se i sanitarni čvorovi, dječje igralište i grill zona. U ponudi je i usluga pranja rublja, te su dozvoljeni kućni ljubimci.

Koliko je udaljen kamp od lokalnih atrakcija?

Naš kamp je udaljen samo 800 metara od Toplica Sv. Martin te 200 metara od Vinske kuće Hažić, pružajući gostima priliku za istraživanje lokalnih znamenitosti.

Pristup kampu

Kamp je od izlaza s autoceste udaljen ­­­­­­­­­­­­­­­20 kilometara. Pristup kampu omogućen je i velikim kamperima te višeosovinskim prikolicama.

Kako mogu rezervirati svoje mjesto u kampu?

Rezervacije se mogu obaviti putem naše web stranice ili kontaktiranjem našeg tima za rezervacije putem telefona ili e-maila.

Koje su aktivnosti dostupne u blizini Vinskog Kamp Hažić?

U blizini Vinskog Kamp Hažić nalazi se širok spektar aktivnosti za različite interese. Možete posjetiti Terme Sveti Martin za opuštanje i wellness iskustvo, istražiti Mađerkin breg i vinariju Štampar te uživati u degustaciji vrhunskih vina. Također, možete posjetiti muzeje poput Muzeja Međimurja Čakovec i Riznice Međimurja, ili se upustiti u avanturu u prirodi posjetom Med dvemi vodami, centru za posjetitelje. Ako ste ljubitelj vina, ne propustite posjet vinarijama poput Vina DK – Dvanajščak Kozol i Vinariji Kocijan. Saznajte više o lokalnim aktivnostima i atrakcijama kako biste upotpunili svoj boravak u našem kampu.